Bild Laddas… Bild Laddas…
Hundsport.se | Nyheter
Svenska Bostonterrierklubben
Allehunda Nyheter Sid Uppd.
2009-03-03
Sänd in er Allehunda-notis till:
Post adress:
Tidningen Hundsport, "Allehunda". Box 201 36. 161 02 Bromma.
E-post: hundsport@swipnet.se
Kontakta oss när det gäller Allehunda i Hundsport.
Tel: 08-80 85 65 Fax: 08-80 85 95

Boston Show

Årets Bostonshow genomfördes i Jönköping på Jönköpings Hotell och Konferens den 22–23 maj 2009.

Hotellet ställde som vanligt upp med strålande service och underbart god mat. På fredag kväll åt vi en gemensam middag och passade då samtidigt på att överraska alla WW-vinnare 2008 genom att dela ut ett speciellt framtaget diplom.

Lördag morgon började med ett lätt regn men vädergudarna var även i år med oss och snart sprack himlen upp och vi fick en dag i sol och lagom värme.

Årets domare var mrs Mary Tory från kennel Donmar i England som till sin hjälp hade Pia Berglund-Fågelberg och Marie Palmgren som ringsekreterare. Tillsammans gjorde de ett strålande arbete med de cirka 90 hundar som var anmälda.

Till Best in Show (se bild ovan) valdes den norskfödde hanen Bright & Brindle's Eternal Flame, äg./uppf.

Janne & Glenn Simonnsen och till BIM- hund utsågs Lillfjället's Onnie Sissel, äg./uppf. Inger Jansson. Stort grattis till två fantastiska hundar och deras ägare.

Även BIS-valpen kom från vårt grannland Norge, Bright& Brindle's Top Of The Line medan BIM-valpen blev en svensk hund Chringle's Star Uno. BIS-veteran blev 13-åriga Oelandica´s Giaconda och BIM-veteran blev Oelandica's Jussi. Från Finland kom Jami Hyvärinen och vann juniorhandling med Barroco's Déj`a Vu.

Ett välfyllt prisbord kunde vi som vanligt ställa upp med och vi tackar alla våra sponsorer och övriga som skänkt priser. I lunchpausen fick vi chansen att se en blivande vårdhund i arbete. Det var Carin Andersson och L-G Söderman som tillsammans med Inno-vation´s Image of Indra, Trixi, visade publiken hur och med vad en vårdhund kan arbeta. Ett stort grattis till dagens alla vinnare och ett stort tack till alla deltagare som kom till årets utställning.

SKK Info-Avd.
Bild Laddas… Bild Laddas…
Hundsport
Gå upp! Hundsport | Copyright